Rosales-Castro, M., González-Laredo, R. F., Rocha-Guzmán, N. E., Gallegos-Infante, J. A., Peralta-Cruz, J., & Karchesy, J. J. (2016). Chemical evaluation and antioxidant capacity of polypehenolic extracts from bark of Pinus cooperi, P. engelmannii, P. leiophylla and P. teocote. Instituto de Ecología, A.C.
Cytowanie według stylu Chicago (wyd. 17)Rosales-Castro, Martha, Rubén Francisco González-Laredo, Nuria Elizabeth Rocha-Guzmán, José Alberto Gallegos-Infante, Javier Peralta-Cruz, i Joseph J. Karchesy. Chemical Evaluation and Antioxidant Capacity of Polypehenolic Extracts from Bark of Pinus Cooperi, P. Engelmannii, P. Leiophylla and P. Teocote. Instituto de Ecología, A.C, 2016.
Cytowanie według stylu MLA (wyd. 9)Rosales-Castro, Martha, et al. Chemical Evaluation and Antioxidant Capacity of Polypehenolic Extracts from Bark of Pinus Cooperi, P. Engelmannii, P. Leiophylla and P. Teocote. Instituto de Ecología, A.C, 2016.