Cita APA (7a ed.)

Martínez-Mendoza, B. I., Juárez-Trujillo, N., Mendoza-López, M. R., Monribot-Villanueva, J. L., Guerrero-Analco, J. A., & Jiménez Fernández, M. (2023). Bioactive compounds, antioxidant and antibacterial properties of the pulp, peel and aril of the fruit of Clusia quadrangula (Clusiaceae). Instituto de Ecología, A.C.

Cita Chicago Style (17a ed.)

Martínez-Mendoza, Beatriz Itzel, Naida Juárez-Trujillo, María Remedios Mendoza-López, Juan Luis Monribot-Villanueva, José Antonio Guerrero-Analco, y Maribel Jiménez Fernández. Bioactive Compounds, Antioxidant and Antibacterial Properties of the Pulp, Peel and Aril of the Fruit of Clusia Quadrangula (Clusiaceae). Instituto de Ecología, A.C, 2023.

Cita MLA (9a ed.)

Martínez-Mendoza, Beatriz Itzel, et al. Bioactive Compounds, Antioxidant and Antibacterial Properties of the Pulp, Peel and Aril of the Fruit of Clusia Quadrangula (Clusiaceae). Instituto de Ecología, A.C, 2023.

Precaución: Estas citas no son 100% exactas.