Antioxidant and antiinflammatory properties of huauzontle (Chenopodium berlandieri subsp. nuttalliae, Chenopodiaceae) fermented by Lactiplantibacillus plantarum Lp22
Background and Aims: Huauzontle (Chenopodium berlandieri subsp. nuttalliae) is a pseudocereal native to Mexico and is part of its culinary tradition. This pseudocereal is recognized for its high nutritional value and components that are associated with beneficial health effects. However, there is cu...
Main Authors: | Santiago-López, Lourdes, Garcia, Hugo S., González-Córdova, Aarón F., Vallejo-Cordoba, Belinda, Hernandez-Mendoza, Adrián |
---|---|
Formato: | Online |
Idioma: | spa |
Publicado: |
Instituto de Ecología, A.C.
2023
|
Acceso en liña: | https://abm.ojs.inecol.mx/index.php/abm/article/view/2161 |
- Títulos similares
-
Bleached pulp and fermentable sugars from sugarcane pith bagasse
Por: Vargas-Radillo, J. Jesús, et al.
Publicado: (2016) -
Fasciation in an individual of Atriplex elegans (Moq.) D. Dietr. (Chenopodiaceae)
Por: Flores Olvera, Hilda
Publicado: (1994) -
Primer registro de Taxidea Taxus Berlandieri Baird, 1858 (Mammalia: Carnivora: Mustelidae) para el estado de Veracruz, México
Por: González-Christen, A., et al.
Publicado: (2006) -
In memoriam. Paul S. Martin: incansable luchador de la ciencia y protección de la naturaleza (agosto 22, 1928-septiembre 13, 2010)
Por: Sánchez-Ramos, Gerardo, et al.
Publicado: (2010) -
In memoriam Paul S. Martin: Incansable luchador de la ciencia y protección de la naturaleza (Agosto 22, 1928 ? Septiembre 13, 2010)
Por: Pedro Reyes-Castillo
Publicado: (2010)