APA-čujuhus (7. p.)

Santiago-López, L., Garcia, H. S., González-Córdova, A. F., Vallejo-Cordoba, B., & Hernandez-Mendoza, A. (2023). Antioxidant and antiinflammatory properties of huauzontle (Chenopodium berlandieri subsp. nuttalliae, Chenopodiaceae) fermented by Lactiplantibacillus plantarum Lp22. Instituto de Ecología, A.C.

Chicago-čujuhus (17. p.)

Santiago-López, Lourdes, Hugo S. Garcia, Aarón F. González-Córdova, Belinda Vallejo-Cordoba, juo Adrián Hernandez-Mendoza. Antioxidant and Antiinflammatory Properties of Huauzontle (Chenopodium Berlandieri Subsp. Nuttalliae, Chenopodiaceae) Fermented by Lactiplantibacillus Plantarum Lp22. Instituto de Ecología, A.C, 2023.

MLA-čujuhus (9. p.)

Santiago-López, Lourdes, et al. Antioxidant and Antiinflammatory Properties of Huauzontle (Chenopodium Berlandieri Subsp. Nuttalliae, Chenopodiaceae) Fermented by Lactiplantibacillus Plantarum Lp22. Instituto de Ecología, A.C, 2023.

Muitte dárkkistit čujuhemiid riektatvuođa, ovdal go geavahat daid iežat deavsttas.