APA (7e ed.) Bronvermelding

Santiago-López, L., Garcia, H. S., González-Córdova, A. F., Vallejo-Cordoba, B., & Hernandez-Mendoza, A. (2023). Antioxidant and antiinflammatory properties of huauzontle (Chenopodium berlandieri subsp. nuttalliae, Chenopodiaceae) fermented by Lactiplantibacillus plantarum Lp22. Instituto de Ecología, A.C.

Chicago (17e ed.) Bronvermelding

Santiago-López, Lourdes, Hugo S. Garcia, Aarón F. González-Córdova, Belinda Vallejo-Cordoba, en Adrián Hernandez-Mendoza. Antioxidant and Antiinflammatory Properties of Huauzontle (Chenopodium Berlandieri Subsp. Nuttalliae, Chenopodiaceae) Fermented by Lactiplantibacillus Plantarum Lp22. Instituto de Ecología, A.C, 2023.

MLA (9e ed.) Bronvermelding

Santiago-López, Lourdes, et al. Antioxidant and Antiinflammatory Properties of Huauzontle (Chenopodium Berlandieri Subsp. Nuttalliae, Chenopodiaceae) Fermented by Lactiplantibacillus Plantarum Lp22. Instituto de Ecología, A.C, 2023.

Let op: Deze citaties zijn niet altijd 100% accuraat.