Citace podle APA (7th ed.)

Santiago-López, L., Garcia, H. S., González-Córdova, A. F., Vallejo-Cordoba, B., & Hernandez-Mendoza, A. (2023). Antioxidant and antiinflammatory properties of huauzontle (Chenopodium berlandieri subsp. nuttalliae, Chenopodiaceae) fermented by Lactiplantibacillus plantarum Lp22. Instituto de Ecología, A.C.

Citace podle Chicago (17th ed.)

Santiago-López, Lourdes, Hugo S. Garcia, Aarón F. González-Córdova, Belinda Vallejo-Cordoba, a Adrián Hernandez-Mendoza. Antioxidant and Antiinflammatory Properties of Huauzontle (Chenopodium Berlandieri Subsp. Nuttalliae, Chenopodiaceae) Fermented by Lactiplantibacillus Plantarum Lp22. Instituto de Ecología, A.C, 2023.

Citace podle MLA (9th ed.)

Santiago-López, Lourdes, et al. Antioxidant and Antiinflammatory Properties of Huauzontle (Chenopodium Berlandieri Subsp. Nuttalliae, Chenopodiaceae) Fermented by Lactiplantibacillus Plantarum Lp22. Instituto de Ecología, A.C, 2023.

Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..