APA-čujuhus (7. p.)

Godínez-Santillán, R. I., Chávez-Servín, J. L., García-Gasca, T., & Guzmán-Maldonado, S. H. (2019). Phenolic characterization and antioxidant capacity of alcoholic extracts from raw and boiled leaves of Cnidoscolus aconitifolius (Euphorbiaceae). Instituto de Ecología, A.C.

Chicago-čujuhus (17. p.)

Godínez-Santillán, Rosa Iris, Jorge Luis Chávez-Servín, Teresa García-Gasca, juo Salvador Horacio Guzmán-Maldonado. Phenolic Characterization and Antioxidant Capacity of Alcoholic Extracts from Raw and Boiled Leaves of Cnidoscolus Aconitifolius (Euphorbiaceae). Instituto de Ecología, A.C, 2019.

MLA-čujuhus (9. p.)

Godínez-Santillán, Rosa Iris, et al. Phenolic Characterization and Antioxidant Capacity of Alcoholic Extracts from Raw and Boiled Leaves of Cnidoscolus Aconitifolius (Euphorbiaceae). Instituto de Ecología, A.C, 2019.

Muitte dárkkistit čujuhemiid riektatvuođa, ovdal go geavahat daid iežat deavsttas.